reset Polityka prywatności / Dodatki do domu, artykuły dekoracyjne, stylowe dodatki do domu - Czerwony Stolik
KontaktRegulamin Zaloguj
  0 produktów
Infolinia +48 883 791 903
Komplety
Promocje

Newsletter

Jeżeli chcesz się zapisać na naszą listę mailingową uzupełnij adres email

Promocje

Polityka prywatności

Polityka prywatności

  1. F.H.U. ASCED Wiesław Baran-właściciel portalu www.czerwony-stolik.pl, www.czerwonystolik.pl (dalej zwanym ASCED) przywiązuje dużą wagę do ochrony prywatności osób korzystających z usług świadczonych drogą elektroniczną za pośrednictwem sklepu internetowego działającego pod adresem www.czerwonystolik.pl
  2. Administratorem danych osobowych jest F.H.U. ASCED Wiesław Baran z adresem siedziby 32-086 Węgrzce ul. Warszawska 21, Nip.628-189-05-13
  3. ASCED przetwarza dane osobowe w zakresie niezbędnym do prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną, w sposób zgodny z obowiązującymi przepisami, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).
  4. ASCED stosuje zabezpieczenia techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o ochronie danych osobowych, w tym rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz. 1024).
  5. ASCED zbiera tylko dane niezbędne do realizacji zamówień, przechowuje przekazane informacje w systemie informatycznym z zachowaniem środków bezpieczeństwa, w tym z wykorzystaniem zabezpieczeń programowych i sprzętowych.
  6. Wprowadzając dane w formularzu zamówienia, klient wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez F.H.U. ASCED Wiesław Baran z adresem siedziby 32-086 Węgrzce ul. Warszawska 21, Nip.945-151-25-40 w celu realizacji zamówień.
  7. Dane Klienta mogą być przekazywane podmiotom powiązanym i współpracującym z firmą ASCED w celu realizacji zamówienia. Żadne dane identyfikacyjne nie są przekazywane osobom trzecim, chyba że wymagają tego przepisy prawa.
  8. Macie Państwo możliwość podglądu i edycji swoich danych, w każdym czasie, w ramach witryny klienta, po zalogowaniu się z użyciem adresu e-mail oraz hasła. W sytuacji, gdy zapomnicie Państwo hasła lub pojawią się inne problemy z logowaniem, prosimy o kontakt pod adresem: abesko@interia.pl
  1. Marketing sklepu- Subskrypcja newslettera, Możecie Państwo skorzystać z możliwość otrzymywania od ASCED informacji w zakresie prowadzonej działalności, gdy wyrazicie dobrowolną zgodę rejestrując wyłącznie adres e-mail możecie wówczas otrzymywać od nas dodatkowe informacje, dotyczącej  m.in. nowości i promocji sprzedażowych
    W każdym czasie możecie Państwo zrezygnować z otrzymywania informacji dodatkowych.
  1. Na stronie internetowej www.czerwony-stolik.pl, www.czerwonystolik.pl mogą być  udostępnione odnośniki (linki) do serwisów zewnętrznych, na których nie obowiązuje niniejsza polityka. ASCED nie ponosi odpowiedzialności za zasady przestrzegania prywatności obowiązujące na tych stronach. Zalecamy zapoznanie się z treścią zasad na poszczególnych serwisach www.
  2. Ze względu na publiczny charakter sieci Internet, korzystanie z usług świadczonych drogą elektroniczną może się wiązać z zagrożeniami, niezależnie od dochowania przez firmę ASCED  należytej staranności. Do szczególnych typów zagrożeń związanych z korzystaniem z usług świadczonych za pośrednictwem publicznej sieci należy między innymi możliwość przechwycenia części bądź całości informacji przesyłanych między Państwa przeglądarką sieci Web a naszym serwisem. Dotyczy to szczególnie serwisów wyposażonych w aktywną zawartość wykraczającą poza standard HTML. Korzystanie z serwisu internetowego może wiązać się  z udostępnieniem informacji o Państwa przeglądarce internetowej (jej nazwa i wersja), systemie operacyjnym, adresie IP (domenie) i innych.
  3. Serwis internetowy firmy ASCED wykorzystują mechanizm tzw. „cookies” (ciasteczka). Mechanizm ten odpowiada za ułatwienie dostępu użytkownikom do zasobów zgromadzonych w ich obrębie. Mechanizm ten nie jest wykorzystywany celem pobierania danych osobowych użytkowników ani żadnych innych informacji na ich temat. Do prawidłowego funkcjonowania serwisów niezbędne jest uaktywnienie funkcjonalności cookies w ustawieniach przeglądarki.

 

Polecamy w naszej ofercie: dodatki do domu, artykuły dekoracyjne, stylowe dodatki do domu, wyposażenie domu, dodatki do wnętrza domu